رسپی

اوت‌میل با موز و هات‌چاکلت
اوت‌میل با موز و هات‌چاکلت
مواد تشکیل دهنده
  • شیر بادام ساده : 2 فنجان
  • موز : 2 عدد
  • عصاره بادام : 1/4 قاشق چای خوری
  • عصاره وانیل : 1/4 قاشق چای خوری
  • نمک : به اندازه ی کافی
  • جوی دوسر : 2 فنجان
  • پودر هات‌چاکلت مولتی‌کوکو : 2 قاشق غذا خوری
  • عسل : 2 قاشق غذا خوری
  • گردو : 1/3 فنجان (تفت داده شده و خرد شده)
  • پودر دارچین : به اندازه ی لازم
  • شکلات چیپسی : 2 قاشق غذا خوری (نیمه شیرین)
طرز تهیه

رسپی که این‌بار می‌خوایم بهتون معرفی کنیم به شدت برای صبحانه پیشنهاد داده می‌شه، چون هم سالمه هم پرانرژی.

بریم سراغ دستور تهیه‌ی اوت‌میل با موز و هات‌چاکلت:
اول از همه شیر بادام، یک فنجون و نصفی آب، موز خرد شده، عصاره‌ی بادام و وانیل و کمی نمک رو در یک قابلمه‌ی بزرگ بریزید و روی حرارت زیاد قرار بدید و صبر کنید تا جوش بیاد.

حالا جو دوسر، هات‌چاکلت مولتی‌کوکو و یک قاشق غذاخوری عسل رو با هم مخلوط و به قابلمه اضافه کنید، اما توجه داشته باشید که شعله‌ی زیر قابلمه رو از زیاد به روی حرارت متوسط بگذارید. بین 6 تا 7 دقیقه به صورت پیوسته هم‌بزنید تا جو دوسر کامل پخته بشه.

رسپی تقریبا آماده‌اس، وقتشه محتویات توی قابلمه رو در کاسه‌های جداگانه بریزید و با موز برش خورده، گردو، یک قاشق غذاخوری عسل، دارچین و شکلات چیپسی تزئین و سرو کنید.

نوش جان!

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این محصول نظر بدهید

افزودن نظر جدید