رسپی

چیزکیک هات‌چاکلت
چیزکیک هات‌چاکلت
مواد تشکیل دهنده
  • کره : 6 قاشق غذا خوری (آب شده)
  • بیسکوئیت ساده : 2 فنجان (خرد شده)
  • پودر هات‌چاکلت مولتی‌کوکو : 1/4 فنجان (برای مواد کیک و 2/3 فنجان برای فیلینگ)
  • نمک : به اندازه ی لازم
  • پنیر خامه ای : 4 بسته
  • شکر : یک فنجان
  • خامه‌ی ترش : یک فنجان
  • تخم مرغ : 6 عدد متوسط
  • عصاره وانیل : یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه

چیزکیک که احتمالا خیلی‌هاتون میل کردید، اما چیزکیک هات‌چاکلت رو بعید می‌‍دونیم که امتحان کرده باشید، این رسپی بهونه‌ی خوبیه تا یک طعم متفاوت از چیزکیک رو تجربه کنید.

برای پختن چیزکیک:

قبل از چیز اول فر رو با دمای 160 درجه گرم کنید و یک توری وسط فر قرار بدید.
بیسکویت‌های خرد شده رو در غذاساز بریزید تا به طور کامل آسیاب بشه، حالا کره، پودرهات‌چاکلت مولتی‌کوکو و نمک رو هم به غذاساز اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا مخلوط یکدست بشه، اونقدر این کار رو انجام بدید تا مخلوط فشرده بشه و شکل بگیره. حالا یک تابه‌ی بزرگ رو بردارید و توش کره بریزید، وقتی به اندازه کافی داغ شد، مخلوط رو بهش اضافه کنید.

مخلوط رو حدود 10 دقیقه روی شعله‌ی متوسط بپزید و اجازه بدید تا کاملا خنک بشه.

برای فیلینگ چیزکیک:

پنیر خامه‌ای، شکر، پودر هات‌چاکلت مولتی‌کوکو و خامه‌ی ترش رو با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه، بعد از چند دقیقه تخم‌مرغ و وانیل رو به مخلوط اضافه کنید.
حالا هر دو مخلوط رو با هم قاطی کنید و درون تابه بریزید. تابه رو با آب داغ پر کنید. اجازه بدید مخلوط اونقدر توی فر بپزه که لبه‌هاش کمی سفت بشه؛ مثلا حدود یک ساعت و بیست دقیقه.
الان وقتشه که فر رو خاموش کنید و درش رو باز نگه دارید تا یک مقدار حرارت ازش خارج بشه، چیزکیک رو دوباره درون فر قرار بدید و به اندازه‌ی یک ساعت دیگه صبر کنید تا کاملا بپزه.
بعد از اینکه چیزکیک رو از فر خارج کردید، اجازه بدید تا هم دمای اتاق خنک بشه و بعد حدود 2 روز در یخچال بذارید. پیشنهاد ویژه‌مون اینه که روی این چیزکیک خوشمزه رو با تکه‌های مارشملو تزیین کنید.
امیدواریم که این رسپی رو دوست داشته باشید.

نوش جان!

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این محصول نظر بدهید

افزودن نظر جدید