رسپی

پودینگ هات‌چاکلت
پودینگ هات‌چاکلت
مواد تشکیل دهنده
  • شیر : 4.5 فنجان
  • شکر : 3/4 فنجان
  • پودر هات‌چاکلت مولتی‌کوکو : 2 عدد (54 گرم)
  • نشاسته‌ی ذرت : 1/3 فنجان
  • نمک : به اندازه ی لازم
  • زرده ی تخم مرغ : 5 عدد ( هم زده)
  • عصاره وانیل : دو قاشق چای خوری
طرز تهیه

پودینگ یه نوع دسر هیجان‌انگیزه که بر اساس ترکیباتش می‌تونه طعم‌های مختلفی داشته باشه، اما پودینگی که این‌بار رسپی اون رو با شما به اشتراک میذاریم خیلی بیشتر از این حرفاست. قراره با هم پودینگ با هات‌چاکلت مولتی‌کوکو درست کنیم.

 قبل از هرکاری اول چهار فنجون شیر رو توی یه قابلمه‌ی بزرگ بریزید و با شعله‌ی کم روی گاز بذارید تا جوش بیاد.

حالا وقتشه که شکر، پودرهات‌چاکلت مولتی‌کوکو، نشاسته‌ی ذرت و ¼ قاشق چایخوری نمک رو در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط بشه. وقتی مخلوط آماده شد زرده‌های تخم مرغ و نصف فنجون شیر باقی‌مونده رو هم اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

تا اینجای کار خیلی ساده بود، بریم سراغ مرحله‌ی بعد که دقت بیشتری می‌خواد. وقتشه که نصف شیری که داغ کردید رو به آرومی به مخلوط اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یکدست بشه، حالا مخلوط همراه با شیر رو به آرومی توی قابلمه‌ی شیر برگردونید و به اندازه‌ی 3 تا چهار دقیقه بذارید روی حرارت متوسط و همزمان مدام هم بزنید تا محتویات قابلمه غلیظ بشه. وقتی که مخلوط شیر حسابی غلیظ شد، اون رو از روی شعله‌ی اجاق گاز بردارید و عصاره‌ی وانیل رو بهش اضافه کنید.

خب آشپزی تقریبا تموم شد، حالا باید کمی صبر کنیم تا پودینگ خنک بشه و بعد از چندبار هم زدن، روی اون پلاستیک بکشید و حدود چهار ساعت توی یخچال بذاریدش. بعد از اینکه پودینگ رو از یخچال برون آوردید، چندبار دیگه هم اون رو هم بزنید تا یکدست بشه.

پودینگ هات‌چاکلت شما آماده‌اس.

نوش جان!

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این محصول نظر بدهید

افزودن نظر جدید