رسپی

کاپ‌ کیک مکزیکی با هات‌چاکلت
کاپ‌ کیک مکزیکی با هات‌چاکلت
مواد تشکیل دهنده
  • شکلات چیپسی شیری : 110 گرم
  • کره بدون نمک : 225 گرم برای کاپ کیک و 110 گرم برای لایه ی روی کاپ کیک
  • عصاره وانیل : یک قاشق چای خوری برای کاپ کیک و یک قاشق چای خوری برای لایه روی کاپ کیک
  • شکر : 225 گرم
  • تخم مرغ : 3 عدد بزرگ
  • آرد : 105 گرم
  • پودر هات‌چاکلت مولتی‌کوکو : 30 گرم
  • بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
  • نمک : به اندازه ی لازم
  • کره بادام زمینی : 12 فنجان کوچک
  • پنیر خامه ای : 225 گرم
  • پودر فلفل : یک قاشق چای خوری
  • پودر دارچین : 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر : 330 گرم (الک شده)
  • شکلات تلخ : 85 گرم (آب شده)
طرز تهیه

کاپ کیک تُند و فلفلی رو امتحان کردید؟ مزه‌اش با بقیه کاپ کیک‌هایی که تا حالا خوردید خیلی فرق می‌کنه، حیفه که این رسپی جذاب رو از دست بدید.
برای پختن کاپ کیک:

برای شروع اول از همه فر رو با دمای 180 درجه گرم کنید.

حالا چیپس‌های شکلاتی و کره رو توی یک تابه در حال جوشیدن اضافه کنید و به آرومی هم بزنید تا مخلوط بشه.

مخلوط شکلات و کره رو از روی حرارت بردارید و بهش وانیل و شکر اضافه کنید. حدود سه دقیقه هم بزنید تا مخلوط یکدست بشه، حالا تخم مرغ‌ها رو یکی یکی اضافه کنید و حدود 20 ثانیه هر تخم مرغ رو هم بزنید.

در ظرف دیگه‌ای آرد، پودرهات چاکلت مولتی‌کوکو، بکینگ پودر و نمک رو با هم الک کنید و توجه داشته باشید تا محتویات توی ظرف حسابی مخلوط شده باشه.

با استفاده از یک قاشق کوچک، دو سوم  کاغذهای کاپ‌ کیک رو از مخلوط پرکنید و یک فنجون کره بادام زمینی رو در وسط هر کاپ کیک فشار بدید، حالا اجازه بدید تا 20 دقیقه توی فر بپزه.

برای لایه‌ی روی کاپ کیک:

با استفاده از همزن، پنیر خامه‌ای و کره رو هم بزنید. فلفل و دارچین رو هم بهش اضافه کنید تا حسابی مخلوط بشه. حالا نمک، وانیل و پودر قند رو به مخلوط اضافه کنید. در آخر شکلات آب شده رو بهش اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا مخلوط یکدست بشه. اگر احساس کردید که مخلوط زیادی غلیظ نیست، می‌تونید پودر قند الک شده رو بهش اضافه کنید.

از طعم و مزه‌اش لذت ببرید.

نوش جان!

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این محصول نظر بدهید

افزودن نظر جدید