رسپی

ترافل شکلات تلخ
ترافل شکلات تلخ
مواد تشکیل دهنده
  • عصاره وانیل : یک قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو مولتی کوکو :
  • شکلات تلخ : 200 گرم
  • خامه پرچرب : 85 میلی لیتر
طرز تهیه

این شیرینی خوشمزه اولین بار در شامبری (شهری در فرانسه) درست شده و نوع اصیل آن یک شیرینی لوکس و گران‌قیمت محسوب می‌شود. ترافل شکلتی را می‌توانید با شکلات شیری نیز تهیه کنید، اما خواص فراوان شکلات تلخ باعث می‌شود این مدل آن هم محبوب باشد.

شکلات خرد شده، خامه و وانیل را در یک شیرجوش ریخته و روی حرارت کم قرار دهید تا ذوب و ترکیب شوند. سپس برای حدود ۹۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و خودش را بگیرد.

با استفاده از قاشق چای‌خوری یا اسکوپ کوچک مایه را اسکوپ کرده و به شکل گلوله درآورید، باید حدود ۲۴ گلوله داشته باشید.  ترافل‌ها را در پودر کاکائو بغلتانید و تا زمان سرو در جایی خنک نگهداری کنید.

نوش جان!

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این محصول نظر بدهید

افزودن نظر جدید