رسپی

کیک شکلاتی
کیک شکلاتی
مواد تشکیل دهنده
  • آرد : 1.5 لیوان
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • شکر : یک لیوان سرخالی
  • شیر : 2/3 لیوان (گرم)
  • روغن مایع : 1/2 لیوان
  • پودر کاکائو مولتی کوکو : 3 قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری
  • وانیل : 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه

برای تهیه کیک شکلاتی ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در صورتی که از فرهای برقی مثل مایکروفر یا توستر استفاده می کنید، باید حرارت را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

در این مرحله قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده پوشش می دهیم. در ادامه ۳ قاشق غذاخوری از آرد را بر می داریم و پودر کاکائو را به همراه بکینگ پودر به آرد اضافه می کنیم، سپس به خوبی مخلوط کرده و سه مرتبه الک می کنیم.

حالا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط مواد کشدار و کرم رنگ شود. در ادامه شیر را به کاسه اضافه می کنیم.

حالا همزن را روی دور متوسط قرار می دهیم و شیر را ۳۰ ثانیه با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در ادامه روغن را اضافه می کنیم و در ۱۰ ثانیه با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در ادامه آرد در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم.

برای ترکیب کردن آرد از لیسک استفاده می کنیم تا پف تخم مرغ ها نخوابد. به آرامی مواد را از یک سمت مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست و صاف شود. اگر مایه کیک خیلی رقیق بود، ۱ قاشق غذا خوری آرد الک شده اضافه می کنیم.

در این مرحله مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند بار روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی درون مایه کیک خارج شود. در ادامه قالب را درون فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم تا کیک به طور کامل بپزد.

پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته شود، از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کمی خنک شود، سپس از قالب خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.

در صورتی که تمایل داشته باشیم روی کیک را با شکلات تزیین کنیم، ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای را با ۱ قاشق غذاخوری روغن درون یک کاسه می ریزیم و به روش بن ماری روی حرارت بخار آب ذوب می کنیم، سپس روی کیک می ریزیم.

نوش جان!

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این محصول نظر بدهید

افزودن نظر جدید