رسپی

پاپ کورن با طعم هات چاکلت
پاپ کورن با طعم هات چاکلت
مواد تشکیل دهنده
  • پاپ کورن ساده : 8 فنجان
  • مارشمالو : 3/4 فنجان (خرد شده)
  • پودر هات‌چاکلت مولتی‌کوکو : 1 عدد (27 گرم)
  • شکر : 1/4 فنجان
  • کره : 1/4 فنجان
  • شکلات چیپسی : 1/4 فنجان
طرز تهیه

یه اسنک متفاوت با پودر هات‌چاکت!
این بار با یه رسپی متفاوت با پودر هات‌چاکلت مولتی‌کوکو برگشتیم، قراره با هم یه پاپ‌ کورن خوشمزه با طعم هات‌چاکلت درست کنیم.

بریم سراغ دستور تهیه این اسنک خوشمزه:

اول از همه باید دونه‌های ذرت رو بوداده کنیم، وقتی ذرت بوداده آماده شد به اندازه 8 فنجون از اون رو در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و مقداری مارشمالوی خُرد شده رو بهش اضافه می‌کنیم و حسابی هم می‌زنیم.
 مرحله‌ی دوم اینه که در یک قابلمه‌ی نچسب، پودر هات‌چاکلت مولتی کوکو رو با ½ فنجون مارشمالو، شکر و کره می‌ریزیم و با هم مخلوط می‌کنیم. قابلمه رو حدود 4 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط قرار میدیم و اونقدر هم می‌زنیم تا مخلوط یک دست بشه.

حالا وقتشه در مرحله سوم، مخلوط آماده شده رو روی پاپ‌ کورن و مارشمالو بریزیم و خوب هم بزنیم تا با هم قاطی بشن.

در چهارمین مرحله نوبت اینه که شکلات چیپسی‌ها؛ که ترجیحا شیری باشه رو در یک کاسه بریزیم، تا 2 دقیقه در مایکروفر قرار بدیم و هر 30 ثانیه یک بار هم بزنیم تا حسابی آب بشه.

در مرحله‌ی آخر شکلات چیپسی‌های آب شده رو به پاپ کورن اضافه می‌کنیم و اجازه میدیم تا خودش رو بگیره.

حالا پاپ کورن هات‌چاکلتی شما آماده‌اس.

 نوش جان!

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این محصول نظر بدهید

افزودن نظر جدید