رسپی

پنکیک هات‌چاکلت
پنکیک هات‌چاکلت
مواد تشکیل دهنده
  • سیروپ افرا : 1 فنجان
  • پودر هات‌چاکلت مولتی‌کوکو : 1/4 فنجان برای سیروپ و 1/2 فنجان برای پنکیک
  • آرد : 1.5 فنجان
  • بکینگ پودر : یک قاشق غذا خوری
  • نمک : به اندازه ی لازم
  • شیر : 1.5 فنجان
  • کره : 4 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ : دو عدد بزرگ
  • عصاره وانیل : 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه

این رسپی مزه‌ی متفاوتی داره!
این بار با هم می‌خوایم پنکیک هات‌چاکلت درست کنیم، قدم به قدم با مولتی‌کوکو پیش برید تا طعم بی‌نظیری رو تجربه کنید.

قبل از هرچیز باید سیروپ هات‌چاک رو درست کنید، برای آماده کردنش اول از همه سیروپ افرا و پودر هات‌چاکلت رو در یک قابلمه‌ی کوچک بریزید و روی شعله‌ی متوسط قرار بدید و مدام هم بزنید. بعد از اینکه حدود پنج دقیقه از جوشیدنش گذشت، قابلمه رو از روی گاز بردارید، اما کماکان سیروپ رو گرم نگه دارید.

حالا بریم سراغ پنکیک، اول فر رو با دمای 95 درجه‌ گرم کنید، بعدش آرد، پودر هات‌چاکلت مولتی‌کوکو، بکینگ پودر و ¼ قاشق چای‌خوری نمک رو در یک کاسه بزرگ بریزید و حسابی مخلوطش کنید.
شیر، کره، تخم مرغ و وانیل رو در یک کاسه‌ی دیگه بریزید و باز هم مخلوطش کنید. حالا وقتشه تا مخلوط شیر و تخم مرغ رو با مخلوط آرد قاطی کنید و به آرومی هم بزنید.

یک ماهیتابه بزرگ و نچسب رو روی حرارت متوسط قرار بدید و یک قاشق غذاخوری کره رو بهش اضافه کنید. وقتی کره باز شد، ¼ فنجون از خمیر رو با فاصله‌ی یکسان توی تابه بریزید. حدود 4 دقیقه صبر کنید تا پنکیک بپزه و لایه‌ی رویه‌اش حباب بزنه.
حالا پنکیک رو برگردونید و به پختنش ادامه بدید، این بار هم حدود چهار دقیقه روی شعله‌ی متوسط گاز قرار بگیره.

هر پنکیکی که آماده شد رو توی فر قرار بدید و دوباره با مخلوطی که دارید یک پنکیک دیگه درست کنید. وقتی تمام پنکیک‌ها پخت و  آماده شد، روی اون سیروپ هات‌چاکلتی که اول آماده‌اش کردید رو بریزید.
پنکیک هات‌چاکلت شما آماده‌اس.

 نوش جان!

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این محصول نظر بدهید

افزودن نظر جدید